O echipa de artisti in sprijinul afacerii tale, mascote profesionale, design de vitrina, costumatii tematice

O echipa de artisti in sprijinul afacerii tale, mascote profesionale, design de vitrina, costumatii tematice

Jun 28,2022

 
O echipa de artisti in sprijinul afacerii tale, mascote, design vitrina, decoruri, Lucian Paun

 

-----Mascote Costumatii Butaforii Design de vitrina Sculpturi polistiren----- 

 

animatia cu neon12


 Ce facem  
   Practic putem face tot ce inseamna vestimentatie, fie ca e vorba de mascote, costumatii tematice, rochii de mireasa sau creatii vestimentare de ocazie. Mai mult decat atat realizam decoruri si decoratiuni pentru petreceri si evenimente de orice fel, sculpturi in polistiren,design de vitrina, design de interior si styling. Si cat mai curand speram ca vom realiza si o colectie de moda cu vanzare online.
   Multumita echipei noastre diversificate de artisti putem face foarte multe lucruri minunate care sa va incante sau sa care vina in sprijinul afacerii dumneavoastra.
Cum facem
   Putem lucra dupa schitele si ideile dumneavoastra sau ne puteti lasa pe noi sa ne ocupam de tot. Materialele folosite sunt intotdeauna de calitate si in pas cu tehnologia.

Cat costa
 
   Costurile depind de complexitatea lucrarii, de timpul de executie si materialele folosite, nu ramane decat sa intrati in legatura cu noi si in cel mai scurt timp veti afla care sunt costurile aproximative pentru comanda dumneavoastra.
Cat dureaza
   Timpul executiei depinde de complexitatea creatiei (undeva intre 5 si 15 zile). Exista si posibilitatea executarii unei comenzi in regim de urgenta, adica pana in 5 zile, dar este de preferat sa nu mizati pe acest aspect pentru ca este foarte posibil sa fim implicati in alte proiecte.

 
 

 

Aici incepe | Ce putem face | Artwork | Comunicati cu noi